HD PartsCenter


HD PartsCenter; een netwerk van gespecialiseerde, zelfstandige grossiers in Heavy Duty onderdelen

Heavy Duty PartsCenter, afgekort HD PartsCenter is de nieuwe naam voor alles wat u nodig heeft op het gebied van onderhoud aan uw truck, trailer, bus of ander zwaar materieel. De unieke formule combineert het meest uitgebreide assortiment van Nederland, met een hoge mate van technische kennis en ondersteuning door lokale specialisten. En dat alles om uw vloot, groot of klein, zo mobiel mogelijk te houden.

Voor elke eigenaar van een vloot is de inzetbaarheid hiervan belangrijk. Hierbij kan uw HD PartsCenter ondersteunen. Of dit nu is door het snel leveren van het juiste onderdeel of hulp bij die gespecialiseerde klus is, het kan allemaal.

Bij HD PartsCenter vindt u alles onder één dak. Dat zorgt er niet alleen voor dat u één aanspreekpunt heeft, maar ook dat u kosten bespaart doordat u met minder leveranciers af kunt. Naast alle A-merken heeft HD PartsCenter het gehele assortiment van het Intertruck merk op voorraad. Hierdoor heeft u voor veel voorkomende onderdelen een prijsgunstige keuze terwijl de kwaliteit op het door u gewenste niveau blijft.

Kortom, alles wat u nodig heeft onder één dak.